Annons
Nyheter

Vem vet mest om lokalfotbollen?

Nyheter • Publicerad 18 mars 2011

Seriepremiärerna är ungefär en månad bort. Då kommer lokalfotbollsbloggen med en nyhet. Lagom till säsongen är det nypremiär för tävlingen Coachen här på smp.se. Du plockar ut dina favoritspelare i de lokala lagen och får poäng om just din spelare gör mål. Mer information kommer.

***

Annons

De finns redan på Värendsvallen och Norremark. Nu vill Gransholm ha en konstgräsplan på Granvallen. Klubben söker investeringsbidrag från kommunen. Politikerna ger besked i början av nästa vecka, men enligt förslaget från tjänstemännen kommer önskemålet att hanteras när fritidsnämnden dikterar sin budget för 2012. Gransholm hoppas på ett bidrag på 2,5 miljoner kronor.

***

Alvesta har fått båda sina planerade träningsmatcher inställda i helgen. Strömsnäsbruk och Tingsryd har hoppat av. I stället blir det en träningsmatch mot IFK Grimslöv i Hinneryd lördag klockan 14.

***

Älmhults IF spelar tävlingsmatch i helgen mot Malmö City i Svenska cupen. Tränaren Simon Sjöfors har problem med sjukdomar enligt tidningen Smälänningen. Nicklas Bengtsson, Henrik Edfors, Johan Karlsson, Kevin Coventry, Marcus Johansson och Niklas Johansson lär missa lördagens match. Det är dessutom frågetecken för André Lassen och Filip Petersson .

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons