Nyheter

Det blev inget party

Nyheter • Publicerad 15 juni 2010

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Som i går kväll. Jag hade farit runt som en sk skottspole hela dagen: Hämtat, lämnat, handlat grejer på apoteket osv osv. Bebin åkte med. In och ut på ställena. Stackars liten.

På kvällen var jag bjuden på ett kryddparty i Växjö. Kul! Fast jag tänkte att det blir kanske lite mycket...

Jag hade dock lovat och jag ville ju komma iväg liksom. Köpa lite kryddor. Klockan sju började det och jag var på G halv sju, bebin hade sovit redan då en stund och jag drömde i mitt stilla sinne att hon sover nog hela vägen till stan. Det var en dröm som sprack.

När hon hamnade i bilen började hon såklart skrika. Jag körde kanske en halvmil innan jag insåg att det inte funkar det här.

Jag ringde partyvärdinnan och sa att jag måste amma bebin. Och att jag kanske vänder, för det är inte roligt att komma mitt i ett party, stressad och dessutom med en liten bebis på armen.

Hon förstod. Jag satte mig med bebin på en p-ficka och hon tuttade. Sedan åkte vi faktiskt hem igen och jag tog mig en latte och kollade på intervjun med blivande Prins Daniel i stället.

Men jag bad värdinnan beställa grönpepparsås på pulver...

Marie Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.