Annons
Nyheter

En skrämmande bra film: Black swan

Nyheter • Publicerad 12 mars 2011

Enbarnsdagarna fortätter. Leiah är fortfarande på semester. Vi utnyttjade tillfället på fredagskvällen och lät Astrid vara hos en av fastrarna i stan medan vi drog till närmaste restaurang och åt gott och hade god tid på oss innan bion började vid halv sju. Bion ja.

Black swan

Annons

En speciell film som var spännande, otäck och intressant och då menar jag baletten faktiskt. Jag kan verkligen inget om balett eller Svansjön heller för den delen. Men det jag tyckte var intressant var att se konkurrensen hos de prima ballerinorna, de hårda övningarna och själva dansen. Det var riktigt bra! Ja, filmen var riktigt bra! En fyra tycker jag.

Kan tillägga att fyra personer lämnade salongen under föreställningen. Varför vet jag inte. Vissa scener var riktigt otäcka och skrämmande. Men vaddå. Lite får man tåla!

I alla fall var det en toppenkväll. Som jag sa, det här måste vi unna oss i alla fall minst en gång varannan månad:)

Marie Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons