Annons
Nyheter

Eric Saade

Nyheter • Publicerad 2 mars 2011

Eric Saade. Jag säger bara Eric Saade. Jag är nog inte den enda föräldern med barn i dagisåldern som tvingas genomlida hans låtar gång på gång på gång.

I morse var det disco här i huset. Leiah har nämligen till sin stora förtjusning fått den nya melodifestivalskivan av sin far. Och det är en av alla låtar som gäller.

Annons

Popular med Eric Saade.

På discot i morse tryckte Leiah tillbaka låten var gång den tog slut. Hon spelade den sjuttielva gånger. Dessutom har hon talat om för mig att Eric Saade har en handske på sig.

Bara en.

Alltså har Leiah dragit på sig en av sina stickade fingervantar. Så att hon blir lika cool som sin idol när hon uppträder på röda mattan i vardagsrummet.

Jag har inget emot Eric Saade. Det är kul att hon gillar honom. Men det blir lite mycket. Låten sätter sig som klister i huvudet på mig. Den snurrar i mitt huvud just nu...

Marie Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons