Nyheter

Kläder, party och en mosad banan

Nyheter • Publicerad 3 mars 2012

Jag är trött. Lördag morgon halv sju börjar Astrid vakna och skratta. Det är ju roligt för all del, men jag VILL SOVA. En minut senare är det Leiah som lyfter på rullgardinen och utbrister glatt att det är ju ljust ute, mamma!

Jag ger upp, tar Astrid under armen och går ner. Leiah följer efter. En minut senare hasar maken fram i mjukisbyxor mot toan. Jag trodde han skulle sova vidare!

Men i stället gillar han läget och jag smiter genast upp till sängen igen. Sover en timme till. Bättre det än inget.

Sedan vatt det party. Inte så livat som det låter, jag hade några mammor här på klädvisning. Kul! Men dyrt blir det ju alltid...

Och så Thorsten. Jag säger bara det. Jag röstade och han vann. Jag röstade och han vann igen. Bananen är mosad. Leiah hade velat ha Timotejfröknarna i Globen, men så blev det inte. Jag är glad att Thorsten tog hem det här. Det behövs lite udda fåglar i den här smeten...

Marie Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.