Nyheter

Maxa sömnen...

Nyheter • Publicerad 5 oktober 2011

Har varit på bokklubbsträff i kväll i stan. Mycket trevligt och gott som vanligt. Lite svårt att hitta böcker som är inte alltför långa. De flesta av oss är mammor med begränsad tid att läsa. Ja, jag läste ut Håkan Nessers nya för ett tag sedan och det tog minst en månad. Över 500 sidor. Det är inte klokt.

Max 300. Inte mer. Den omtalade skilsmässoboken Happy, Happy blir det senare i höst. Endast 169 sidor. Som hittat!

Ska försöka masa mig upp och springa i morgon bitti vid halv sju. Det är mörkt och ruggigt, men det blir i alla fall inte mörkare. Tvärtom. Det gäller att se det positiva.

För att få maximalt med sömn tänker jag ligga ensam i rummet nere. I morse gick jag ner med kudde och täcke klockan kvart över fem efetr att ha fått några smockor i ansiktet av barnafötter. När klockan ringde tjugo i sju var det som en mardröm att stiga upp. Fick bli snooze ett par gånger innan det var okej...

Så. Hej så länge. God natt.

Marie Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.