Nyheter

Spyor, skrik och en härlig Gotlandsvecka

Nyheter • Publicerad 26 juli 2010
Foto: 

Tillbaka till fastlandet. Tillbaka till vardagen. Hu. Nåja, ska inte klaga. Det är sommar, det har slutat regna nu. Maken har fortfarande semester och bygger på huset. Dessutom har vi fått hjälp med huset under vår Gotlandsvecka. När vi kom hem var det faktiskt fint och fräscht i hela huset. Härligt!

Söndagskvällen blev en prövning. Bebin skrek och skrek, förmodligen mycket ont i magen. klockan två i natt gav hon upp skrikandet och somnade gott i min säng. Puh!

Hon är trött idag. Hon sover och sover. Inte konstigt, det måste ha tagit mycket energi allt skrikeri.

Vi har haft en härlig vecka, förut om förra måndagen då vi torkade spyor hela dagen. Leiah fick nån slags mystisk kräksjuka.. Hon var på benen igen på tisdagen då vi for till Fårö. Den här bilden är dock tagen i Ljugarn, min absluta favoritby på Gotland.

Vi har nästan varit överallt. Visby såklart, där vi bodde, Krusmyntagården, Rute Stenugnsbageri, Fårö, Furillen, Slite, Katthammarsvik, Ljugarn, Burs, Lye, Etelhem, Hablingbo, Hemse, Klintehamn och Roma.

Jag har till och med åkt mc en sväng. Maken hyrde en HD en dag...

Fler bilder kommer!

Marie Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.