Annons
Nyheter

Vildungar i sängen

Nyheter • Publicerad 9 februari 2012

Är så trött. Hade två vildungar i sängen i natt. Astrid myste nära mig så att jag fick typ 20 centimeter på sängkanten medan hon sträckte ut sig som en katt. Anledningen till att hon tog över min säng var att hon började gnälla någon gång mitt i natten, vilket gjorde att jag lyfte över henne och så vatt det kört. För min del alltså.

Astrid sov ju gott. I morgon ska vi dock sova ut (hoppas jag innerligt). Jag är ledig. Det här är en otroligt ledig och skön vecka. Vi hinner liksom bara vara.. Har varit ledig måndag, tisdag och så fredag då.

Från och med den här veckan jobbar jag 80 procent, vilket innebär en ledig dag i veckan. Nog för att barnen gillar dagis, men någon måtta får det vara. Man får ju i princip bara se sina barn på morgonen (stress, stress till dagis) och på kvällen när de börjar bli trötta och det är läggdags. Puh. God natt då.

Marie Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons