Annons
Nyheter

Lammhultscyklisterna tar över två motionslopp

Efter många års lång och trogen tjänst lämnar veteranföreningen Cykelmotionärerna över stafettpinnen för motionsloppen Växjötrampet och Helgasjön Runt till Lammhultcyklisterna. Från och med 2012 kommer Växjöbaserade cykelklubben Lammhultcyklisterna att driva loppen Växjötrampet och Helgasjön Runt vidare i Cykelmotionärernas anda.
Nyheter • Publicerad 23 februari 2012

Efter många års lång och trogen tjänst lämnar veteranföreningen Cykelmotionärerna över stafettpinnen för motionsloppen Växjötrampet och Helgasjön Runt till Lammhultcyklisterna.

Från och med 2012 kommer Växjöbaserade cykelklubben Lammhultcyklisterna att driva loppen Växjötrampet och Helgasjön Runt vidare i Cykelmotionärernas anda. Tillsammans brukar loppen locka hundratals cyklister. Växjötrampet arrangeras traditionsenligt under Kristi Himmelfärd och efter en lång och skön cykelsommar är det sedan i augusti dags för en tur runt Helgasjön.

Annons

I veckan signerades avtalet för överlämnandet av loppen av klubbarnas ordförande. Cykelmotionärerna representerades av Jonny Andersson och Lammhultcyklisterna av Lisa Långström.

Loppen har under många varit mycket uppskattade och Lammhultcyklisterna är mycket glada över förtroendet från Cykelmotionärerna att driva loppen framöver. Tillsammans med motionsloppet Lammhultstrampet kommer cykelklubben nu driva tre motionslopp i egen regi.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons