Nyheter

Stora silvret till Lammhultstjejer

Lammhults tjejer födda -01 gjorde en mycket stark säsong första året de var med i seriespel. Tjejerna slutade på andra plats.
Nyheter • Publicerad 4 oktober 2011
Foto: 
Foto: 
Foto: 

Lammhults tjejer födda -01 gjorde en mycket stark säsong första året de var med i seriespel. Tjejerna slutade på andra plats, endast 3 poäng efter Ljungby och hela 7 poäng före Vislanda som slutade på 3:e plats.

Serien var riktigt tuff med många jämna matcher, men lammhultstjejernas kämpaglöd fällde avgörandet i många täta matcher. Det va många härliga matcher under säsongen, men det fina spelet mot Alvesta hemma (seger 4-1)och den tuffa matchen mot Ljungby borta (0-0) va nog höjdpunkterna.

Nu väntar inomhusträning för tjejerna som laddar om batterierna till den 4 december då de ska delta i Sveriges största inomhus-cup för tjejer i Växjö. De kommer även bli en turnering i Alvesta i mellandagarna. Bilderna är från den sista matchen när tjejerna tog revange på Råstorp/Timfors och vann med 2-0 och kunde då ta på sig sina silvermedaljer och börja fira!

Joacim Johansson

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.