Nyheter

Språkdag på Katedral!

Nyheter • Publicerad 8 oktober 2011
Foto: 
Foto: 
Foto: 
Foto: 

Jag var en av dem som stod på scen i Katedrals aula i torsdags. Då gick nämligen skolans årliga språkdag av stapeln och jag, tillsammans med många andra fina människor, hade som uppgift att stå för underhållningen under två språkkonserter. Det var mest sång och musik, men det fanns även inslag av teater, på sju olika språk. Ballader blandades med hip-hop och publiken verkade gilla det de såg.

Jag hade fått språket svenska på min lott och framförde Jill Jonssons vinnande Melodifestival-bidrag "Kärleken är" bakom flygeln. Jag var själv på scen under mitt framträdande, och att uppträda inför nästan fullsatt aula gjorde mig.... inte så nervös som väntat, faktiskt! Det hela gick över förväntan och jag är väldigt nöjd över både min egen prestation och alla andras, we did great! Det hela avslutades med låten "Electropop" och det blev allsång till den nya popdängan i aulan.

Katedral är en skola som alrig sover, sådana här lunchkonserter är guld värda och jag älskar det även när jag sitter i publiken. Fast, det är klart. Allra roligast är det ju att stå på scen och jag njöt av varje sekund. Precis som vanligt :)

Moa Olofsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.