Nyheter

Efter semestern väntar valhusvagn

Det är bara en dag kvar till midsommarafton och dags för årets semester. Jag inleder med fyra lediga veckor för att sedan komma tillbaka med full kraft och en högintressant valrörelse.
Nyheter • Publicerad 19 juni 2014
Foto: 

Med fyra veckor kvar till valdagen börjar vi även rulla runt vår husvagn i länet. Där kommer vi att sända tv direkt och det blir gott om intervjuer med kandidater i just din kommun.

Som vi berättat tidigare är vår grundplan att inleda de fyra veckorna med två veckor ute i de mindre orterna. Vecka ett hälsar vi på i Lessebo, Uppvidinge och Tingsryd. Vecka två rullar vi husvagnen västerut mot Alvesta och Älmhult. Vilka frågor är viktigast i just din kommun? Hör av dig till lobbyn och berätta.

Under de två avslutande veckor­na av valrörelsen kommer vår husvagn att stå i Willans park på Storgatan i Växjö. Där fortsätter vi intervjua kandidater och du som väljare får gärna hälsa på och göra din röst hörd. Mycket mer information kommer framöver. Det blir bland annat kick-off på Stortorget fredagen den 15 augusti.

Under sommaren kommer även vår webb-tv att gå på lite semester. Ett par klipp kan dyka upp, men kommande Bollkoll ser ni till exempel först i augusti. Där­emot kan ni redan nu gå in och kika på vårens sista avsnitt som vi sände i går eftermiddag. Precis som vanligt pratade vi om Öster, Växjö DFF och all den lokala fotbollen som spelar på för fullt, trots fotbolls-VM. Reprisen hittar ni på smp.se.

Under min semester är det insändarredaktör Anna-Karin Jonsson som har hand om hela lobbyn. Vi ses igen under andra halvan av juli. Trevlig midsommar!

Daniel Rydström är debattredaktör

på Smålandsposten och samtalar här med läsare.

Ja, det är verkligen en smaklös kommentar. Man kan snabbt lista ut vad det blir av vårt samhälle om alla bolag som sitter i samma situation som AGK, skulle göra samma sak enbart för att resultatet skall bli bättre.

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.