Annons
Nyheter

Miljonpublik för SMP-live

En milstolpe har passerats i SMP-lives ganska korta karriär.
Nyheter • Publicerad 21 februari 2012

Varje gång en tittare klickar i gång våra sändningar på smp.se registreras ett startat klipp i vårt program. Nu har det hänt över en miljon gånger. Helt fantastiska siffror.

Denna vecka sänder SMP-live vid tre tillfällen. Växjö Lakers spelar två viktiga matcher i elitserien. I kväll kommer Modo till Vida Arena och vi laddade upp under måndagen med Jeremias Augustin som gäst i studion. Han är den enda spelaren i truppen som är född och uppvuxen i Växjö.

Annons

Nästa sändning kommer i morgon. Då spelar Öster ytterligare en träningsmatch inför det att superettan drar i gång i början av april. Halmstad BK, nedflyttade från allsvenskan, gästar Tipshallen och vi tänkte sända hela matchen. Förra gången vi testade att sända en hel match var det många som följde Östers 3–2-seger mot Kalmar.

På fredag blir det program inför lördagens match mellan Växjö Lakers och Brynäs. Ämnet blir både fotboll och ishockey. På plats i studion finns Jan-Olof Swantesson, marknadschef i Växjö Lakers och Peo Jönsson, nytillträdd klubbchef i Öster. Diskussionen kommer att handla om hur Växjö ska göra för att bli en stad med elitklubbar i den högsta serien i de två största sporterna.

***

Här på dagens lobbysida skriver Helene Johansson Wifvesson från Växjö om hur svårt det är för vårdanställda kvinnor att få sina arbetsrelaterade skador godkända som arbetsskador. Hon har själv personlig erfarenhet och fick rätt "efter en lång och smärtsam kamp". "Vad händer med alla dem som felaktigt har fått avslag i sina arbetsskadeärenden under årens lopp", skriver Helene Johansson Wifvesson. Tillhör du en av dem som kämpat utan resultat? Eller har du andra åsikter eller synpunkter? Hör av dig till lobbyn.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons