Annons
Nyheter

Superlördag med supervimlare

Du är väl på plats på superlördagen i arenastaden? Det är i alla fall vår supervimlare Sven Elofsson. Under dagen kommer han att röra sig på såväl sportevenemangen – fotboll, hockey och innebandy – som den stora hundutställningen.
Nyheter • Publicerad 31 oktober 2012

Målet är att han ska göra ett jättevimmel, ett uppslag med bilder på er besökare. Hur många tusen blir ni? Alla lär vi inte få plats med i tidningen – men många bilder utlovas.

Under dagen kommer vi också att dela ut vår bilaga om Östers superettanseger. Som prenumerant får du den redan på torsdag men vill du ha en extra att spara otummad går det utmärkt att leta upp oss inför Östermatchen.

Annons

På fredag är första dagen utan vår fredagsbilaga. Och med den försvinner samtidigt vår dubbelpublicering av tv-programmen.

Enligt våra läsarundersökningar har de samlade tv-tablåerna i bilagan haft väldigt låg läsning. De dagliga sidorna, däremot, är väldigt populära. Inget annat material har vi för vana att publicera mer än en gång och tablåsidorna i fredagsbilagan är dessutom kostsamma. Sammantaget har vi därför fattat beslutet att ta bort dem.

Idag är jag avundsjuk på en kollega. Han gjorde det som jag borde ha gjort, med facit i hand. Tidigt i våras satte han en summa pengar – hur stor vägrar han tala om – på att Öster skulle vinna superettan och att Elfsborg skulle ta hem allsvenskan.

Varje gång vi träffas kommer hans mer än skickliga satsning på tal. Han får, om spelet går in, 63 gångar pengarna. Öster är som vi vet redan hemma och nu återstår bara dramatiken i allsvenskan innan han kommer att bli odrägligt stolt. För jag tror nog faktiskt att hans tips går in.

Jag får sikta in mig på nästa säsong. Vågar man hoppas på Öster?

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons