Annons
Nöje

Linns dröm gick i uppfyllelse

Linn Ydefjälls dröm gick i uppfyllelse i går. Hon träffade Agnes. Och fick två bamsekramar, en pratstund om Carola och ett signerat foto.
Nöje • Publicerad 24 mars 2006
Agnes träffade Linn Ydefjäll, som är ett stort fan. Foto: Urban NilssonFoto: 

Cancersjuka Linn Ydefjäll, 11 år, älskar Idolvinnaren Agnes och är ofta inne på hennes hemsida. Där har hon gjort en egen profil på sig själv och bästisen Erica Kavcic. I går hade pappa ordnat ett möte när Agnes besökte Smålandsposten.

För Linn blev det förstås en del fjärilar i magen. Först var Agnes försenad en lång stund och spänningen steg. Men sedan kom hon!

Annons

Samtalet flöt direkt, kanske för att Agnes inledde med att fråga om Linn skulle gå på kvällens konsert. Det skulle hon förstås, både hon och Erica Kavcic.

- Vem hejade du på i melodifestivalen? undrade Linn.

- Jag tittade faktiskt inte så mycket.

- Jag hejade på Linda Bengtzing och Carola.

- Ja, Carola är jättebra, tyckte Agnes. Hon berättade att hon haft tre konserter de senaste dagarna och att hon skulle vara ledig i morgon.

Sedan var hon tvungen att rusa vidare till sina andra fans, stora och små, som stod i en lång kö utanför Smålandsposten och väntade tålmodigt.

Är kändislivet stressigt eller bara kul?

- Visst, det är ganska stressigt ibland, men man lär sig efter hand hur det fungerar. Då kan man börja koppla av och ha kul, säger Agnes innan hon sätter sig vid ett bord, ler och börjar skriva sitt namn.

Oli Danielsson, 16 år, står i kön.

Varför är du här?

- Hon har bra röst. Hon är snygg. Drömtjejen!

Annica Jönsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons