GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bombskyddet oskadliggjorde misstänkt föremål

Brott • Publicerad lördag 20:06
Ett misstänkt föremål hittades vid lunchtid på lördagen utanför en pizzeria i Broby i Östra Göinge i Skåne.
Ett misstänkt föremål hittades vid lunchtid på lördagen utanför en pizzeria i Broby i Östra Göinge i Skåne.Foto: Johan Nilsson/TT

Ett misstänkt föremål hittades vid lunchtid på lördagen utanför en pizzeria i Broby i Östra Göinge i Skåne. Avspärrningar upprättades och Nationella bombskyddet kallades till platsen.

– De centrala delarna av Broby spärrades av. Bombskyddet oskadliggjorde föremålet, säger Filip Anas, polisens presstalesperson, till TT.

Delar av avspärrningarna var kvar medan polisens tekniker arbetade på platsen. De hävdes vid 19.30-tiden.

– Vi kommer att titta på i utredningen om det finns någon typ av hotbild mot pizzerian eller byggnaden, säger Filip Anas.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.