Annons
Nyheter

Dödsolycka norr om Lammhult

En man i 65-årsåldern från Lammhult omkom vid en trafikolycka vid 21-tiden igår kväll på riksväg 30 vid gamla Hjälmseryd norr om Lammhult. Det var två personbilar som krockade med en lastbil med släp.
Nyheter • Publicerad 16 februari 2006

Enligt Jönköpingspolisen körde lastbilen i norrgående riktning och mötte en personbil som fick sladd och körde in lastbilens front. Ytterligare en mötande bil fick sladd och körde in i lastbilens släp. Den omkomne mannen, hans fru och dotter satt i den bil som körde in i släpet. Enligt polisen omkom mannen omedelbart, hustrun skadades och fördes til sjukhuset i Värnamo.

Totalt skadades fyra personer i olyckan. Enligt Värnamo sjukhus var samtliga fyra lindrigt skadade, två fick åka hem efter behandling under natten och två lades in för observation.

Hilda Frankki
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons