GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Eftersökt pojkväns kvarlevor tros ha hittats

Vad som tros vara kvarlevor efter Brian Laundrie – eftersökt pojkvän till resebloggaren Gabby Petito som i september hittades död i Wyoming – har upptäckts i ett naturreservat nära Venice i Florida.
USA • Publicerad 21 oktober 2021
Polispådrag vid det naturreservat i Florida i USA, där kvarlevor efter vad som tros var den efterspanade Brian Laundrie har hittats.
Polispådrag vid det naturreservat i Florida i USA, där kvarlevor efter vad som tros var den efterspanade Brian Laundrie har hittats.
Foto: Chris O'Meara/AP/TT

Vid kvarlevorna fanns även en anteckningsbok och en ryggsäck som tillhörde Laundrie, enligt uppgifter från polismyndigheten FBI som återges av nyhetskanalen CNN. Det område där fynden gjordes har legat under vatten fram tills nyligen.

FBI beskriver Laundrie som "en intressant person" i utredningen av mordet på hans flickvän Gabrielle "Gabby" Petito, som för en dryg månad sedan hittades strypt i en nationalpark i Wyoming.

Fallet har väckt enorm uppmärksamhet i USA. Gabby Petito anmäldes som saknad av sin familj den 11 september, efter att ha försvunnit under mystiska omständigheter under en bilresa över den amerikanska kontinenten med pojkvännen. Äventyret dokumenterades med idylliska bilder på sociala medier, men i slutet av augusti slutade uppdateringarna.

FBI har riktat sin uppmärksamhet mot pojkvännen, som liksom Petito var hemmahörande i Florida. Men i september försvann även han.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.