Annons
Nyheter

En till sjukhus efter brand i bostadshus

Brand • Publicerad 22 mars 2023
Polisen misstänker att en brand i Markaryd under natten var anlagd. En person fick föras till sjukhus med rökskador. Arkivbild.
Polisen misstänker att en brand i Markaryd under natten var anlagd. En person fick föras till sjukhus med rökskador. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En person har under natten förts till sjukhus med rökskador efter en brand i ett flerfamiljshus i Markaryd. Polisen misstänker att branden anlagts vid en dörr på baksidan av en butik i bottenvåningen.

– Det är ett större hus där det finns en butik i bottenvåningen och lägenheter ovanför. En person som bor i en av lägenheterna har förts till sjukhus, säger Patric Fors vid ledningscentralen för polisen i Region syd.

Annons

Ingen misstänkt har gripits. Enligt uppgift till Smålandsposten orsakade branden rökspridning i stora delar av huset och de boende fick evakueras.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons