Annons
Nyheter

Fortsatta drogtester hos Avanza

Ekonomi • Publicerad 8 november 2021
Nätbanken Avanzas huvudkontor. Arkivbild.
Nätbanken Avanzas huvudkontor. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

Nätbanken Avanza ska fortsätta att testa sin personal för att identifiera eventuella drogproblem. Det uppger vd:n Rikard Josefson för Dagens Nyheter.

– Exakt hur ofta och i vilken omfattning tycker vi inte är relevant att berätta, men det är något vi infört i vår verksamhet, säger Avanzas vd Rikard Josefson till tidningen.

Annons

Beslutet har tagits efter att det nyligen framkom att det fanns spår av droger på företagets kontor. Efter det har ett externt företag utfört drogtester på de anställda, ingen har dock testats positivt.

– Vi har inte testat all personal ännu, det är ju en ganska omfattande process, men vi har inte hittat något. Och om vi hade gjort det så vet jag inte om jag hade sagt något, för det är mellan oss och medarbetaren. Men jag kan säga att hittills har vi inte hittat någonting, säger Rikard Josefson.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons