Annons
Nyheter

Fortsatta köproblem till krogar i Malmö

Coronaviruset • Publicerad 11 maj 2020
Elva av 42 kontrollerade restauranger och kaféer i Malmö hade trängselproblem vid miljöförvaltningens senaste kontroll. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Elva av 42 kontrollerade restauranger och kaféer i Malmö hade trängselproblem när inspektörer från miljöförvaltningen var på besök. Framför allt är det i köerna till fullsatta restauranger som trängseln blir som störst, konstaterar Malmös miljöförvaltning i ett pressmeddelande.

Ett par av restaurangerna med dessa problem har uppvisat brister även vid tidigare kontroller och nu kommer Skånes smittskyddsläkare att informeras om problematiken.

Annons

Utöver trängsel i köer har inspektörerna även synpunkter på hur serveringarna är möblerade i några fall och att personalen har svårt att hålla koll på gästerna på uteserveringar.

Den senaste kontrollen utfördes torsdag till och med lördag i förra veckan.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons