Annons
Nyheter

Gräl i tvättstuga slutade i misshandel

En äldre man i Markaryd blev misshandlad efter ett bråk om tvättider i en tvättstuga. När polisen anlände fick de ta emot två anmälningar.
Markaryd • Publicerad 10 oktober 2017

Tidningen Smålänningen rapporterar om bråket som inträffade i måndags kväll i en tvättstuga i ett hyreshus i Markaryd.

När en man i 70-årsåldern, som hade skrivit upp en tvättid, kom in i tvättstugan var den upptagen av en man i 20-årsåldern som höll på med sin tvätt. Männen började då gräla och det eskalerade i misshandel, skriver tidningen.

Annons

– Den äldre mannen ska ha blivit slagen i ansiktet med ett knytnävsslag så att han trillade omkull på golvet och slog sig i den högra axeln, säger Klas Persson, stationsbefäl vid polisen i Ljungby till Smålänningen.

Polisen kom till platsen och den äldre mannen, som hade ont i ansiktet och axeln, anmälde den yngre för misshandel. Den yngre mannen gjorde då en motanmälan om att han hade blivit ofredad. Ofredandet skulle bestå i att den äldre mannen hade ställt sig i vägen för honom så att han inte kunde lämna tvättstugan.

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons