Annons
Nyheter

Mamman överklagar dom i bordellhärva

Brott • Publicerad 9 augusti 2021
Kvinnorna dömdes för grovt koppleri efter att ha tvingat anställda att sälja sex på massagesalonger. Arkivbild.
Kvinnorna dömdes för grovt koppleri efter att ha tvingat anställda att sälja sex på massagesalonger. Arkivbild.Foto: Bertil Ericson / TT

Nu har både mor och dotter överklagat till hovrätten efter att ha dömts för att ha drivit bordellverksamhet i flera städer, rapporterar Nya Wermlands-Tidningen.

De två kvinnorna dömdes i juli till tre års fängelse för grovt koppleri, efter att polisen gjort ett tillslag mot en massagesalong i Karlstad. Även anställda på massagesalonger i Jönköping, Göteborg och Stockholm fastslogs ha tvingats sälja sex till kunder. Enligt åklagaren var verksamheten omfattande och pågick i över ett år.

Båda kvinnorna har nekat till brott. Dotterns överklagan inkom i slutet av förra veckan, och några dagar senare rapporterades även mammans överklagan.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons