GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man åtalas för sexövergrepp på 14-åring

Brott • Publicerad fredag 17:24
En man i Halland åtalas för upprepade sexuella övergrepp på en 14-åring. En kvinna åtalas för att ha anstiftat övergreppen. Arkivbild.
En man i Halland åtalas för upprepade sexuella övergrepp på en 14-åring. En kvinna åtalas för att ha anstiftat övergreppen. Arkivbild.Foto: Anders Wiklund/TT

En halländsk man i 30-årsåldern åtalas för en rad grova sexuella övergrepp på en 14-årig pojke, och även för en våldtäkt på samma barn.

En kvinna, som också är i 30-årsåldern, åtalas för att ha anstiftat övergreppen. Enligt åklagaren har kvinnan, på distans, uppmuntrat mannens handlingar och gett honom råd.

Mannen är närstående till 14-åringen, enligt åtalet. Övergreppen har, enligt åklagaren, pågått under ett halvår.

De åtalade nekar till anklagelserna.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.