GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man blev påkörd med flit av mc-förare

Föraren av en fyrhjulig motorcykel har anhållits, misstänkt för att ha kört på en man i 60-årsåldern med flit.
Karlskrona • Publicerad 2 november 2018

Enligt uppgifter från polisen släpades mannen med ett antal meter.

Enligt de uppgifter polisen har fått fram ska mc-föraren ha kört i hög hastighet genom bostadsområdet Marieberg utanför Karlskrona på torsdagen.

Han kom då så nära en fotgängare, en man runt 60 år, att detta resultera i att mannen ropade några hårda ord mot föraren av fyrhjulingen.

Och då blev situationen hotfull.

Enligt polisen vände föraren och styrde rakt mot 60-åringen, träffade honom och han föll i gatan och släpades med några meter.

Trots den okontrollerade körningen slapp den äldre mannen undan med lindriga skador på händerna och kroppen. Både polis och ambulans larmades till platsen och mannen togs med till sjukhuset för observation

MC-föraren lämnade platsen men ett vittne hade hunnit ta bilder av både fordonet och händelsen i sin helhet. Detta ledde polisen på rätt spår och mannen greps redan samma kväll.

Under fredagen anhölls föraren, misstänkt för grov misshandel, grov olovlig körning och obehörigt avvikande från trafikolycksplats

Simone HansenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.