GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misstänkt farligt föremål i bil – flera gripna

Brott • Publicerad 29 september 2021
Polisen har upptäckt ett misstänkt farligt föremål i en personbil i Södertälje. Arkivbild.
Polisen har upptäckt ett misstänkt farligt föremål i en personbil i Södertälje. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen har hittat ett misstänkt farligt föremål i en personbil i stadsdelen Ronna i Södertälje. Platsen har spärrats av och flera personer har gripits.

Det var när polisen vid 20-tiden skulle stoppa en personbil för kontroll som föremålet upptäcktes.

– Det går inte att med en gång säga att det är ofarligt, och då blir det bedömt som misstänkt farligt föremål, säger polisens presstalesperson Towe Hägg.

Personerna i bilen har gripits, skriver polisen senare på sin hemsida. Fallet rubriceras som förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse.

Avspärrningarna påverkar trafiken på Robert Anbergs väg, där bland annat bussar går.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.