Annons
Nyheter

Misstänkt för masskjutning på fri fot

USA • Publicerad 16 juli 2023
En man som misstänks för att ha skjutit fyra personer till döds i staden Hampton i Georgia på lördagen är fortfarande på fri fot. Arkivbild.
En man som misstänks för att ha skjutit fyra personer till döds i staden Hampton i Georgia på lördagen är fortfarande på fri fot. Arkivbild.Foto: Matt Rourke/AP/TT

En man i 40-årsåldern misstänks för att ha skjutit ihjäl fyra personer i den lilla staden Hampton i delstaten Georgia på lördagsförmiddagen, lokal tid.

Mannen har ännu flera timmar efter skjutningen inte gripits och sheriffen i distriktet har utfäst en belöning på 10 000 dollar, motsvarande drygt 100 000 svenska kronor, till den som kan lämna upplysningar som leder till att mannen kan gripas.

Annons

Polisen har varit tystlåten med detaljer om masskjutningen men Hamptons polischef James Turner sade på en presskonferens att man undersöker minst fyra brottsplatser nära varandra i samma bostadsområde.

James Turner sade också att den misstänkte mannen bor i Hampton men ville inte uttala sig om ett eventuellt motiv till skjutningen.

Staden Hampton har omkring 8 500 invånare och är belägen drygt sex mil söder om Atlanta.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons