GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skottlossning på torg i Rågsved

Brott • Publicerad 23 september 2022
Stora delar av torget har spärrats av. Arkivbild.
Stora delar av torget har spärrats av. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen utreder en skottlossning på ett torg i Rågsveds centrum i södra Stockholm. Polisen larmades till platsen vid halv tio-tiden på fredagskvällen.

– På plats hittar vi hylsor på torget, vi kan konstatera att det har skjutits men vi vet inte vem som har skjutit eller mot vad eller vem. Vi har inte heller anträffat någon målsägare, och inte fått kontakt på annat vis, säger polisens presstalesperson Daniel Wikdahl.

Polisen rubricerar händelsen som misstänkt mordförsök eftersom det har kommit fram uppgifter om att skotten riktades mot en okänd person som sprungit från platsen.

Stora delar av torget har spärrats av för teknisk undersökning.

– Vi har hittat skotthål i en fastighet, säger Wikdahl.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.