Annons
Nyheter

Småland: Livlös man hittad i sjö

En livlös man har hittats i vattnet vid en brygga i Munksjön i centrala Jönköping, rapporterar Sveriges Radio P4 Jönköping.
Olycka • Publicerad 3 oktober 2017

– Vi vet inte varför den här personen hamnade i vattnet. Det är för tidigt att säga än så länge och vi har ingen klar bild, säger Thomas Agnevik, presstalesperson vid polisregion Öst.

Larmet kom till SOS Alarm strax efter klockan 18.00 på tisdagskvällen, men när räddningstjänst och ambulans kom fram hade privatpersoner redan fått upp mannen ur vattnet.

Annons

Mannens tillstånd är okänt, men hjärt- och lungräddning ska omedelbart ha påbörjats, enligt räddningstjänsten. Han fördes med ambulans till sjukhus.

– Vi åkte med till sjukhuset och hjälper nu till med att försöka få fram identiteten på den här drabbade personen. Det verkar allvarligt det här, vi får se vad det blir för utgång, men jag är rädd för att det blir ett dödsfall, säger Thomas Agnevik.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons