GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tävling: Vem har länets snyggaste A-traktor?

Antalet reggade A-traktorer ökar kraftigt i landet och i Kronobergs län. Nu vill vi se bilder på så många som möjligt. Vi vill utse länets snyggaste.
Växjö • Publicerad 15 december 2021

För att kunna dra i gång tävlingen behöver vi få in bilder. Skicka en bild på din A-traktor till nyheter@smp.se. Skicka också med namn på ägare. Alla bilder som kommer in publiceras i liveflödet nedan. Vi återkommer med mer information om själva tävlingen.

Vem har länets snyggaste A-traktor? Skicka in dina bilder till smp.se.
Vem har länets snyggaste A-traktor? Skicka in dina bilder till smp.se.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.