GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ung man död i vattenskoterolycka

Olycka • Publicerad 22 juni 2021
Polisen utreder händelsen som ett dödsfall utan misstanke om brott. Arkivbild.
Polisen utreder händelsen som ett dödsfall utan misstanke om brott. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT

En vattenskoterolycka inträffade strax utanför Tylösand i Halmstad den 17 juni. En person saknades och efter ett sökpådrag hittades en ung man livlös på botten, 400 meter ut från stranden. Nu rapporterar SVT Halland att polisen bekräftat att mannen avlidit till följd av drunkningen.

Mannen fördes till sjukhuset i Halmstad och därefter togs han till Skånes universitetssjukhus i Lund men hans liv gick inte att rädda.

Polisen utreder händelsen som ett dödsfall utan misstanke om brott.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer