GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Växjö tjej vidare i Nya fröken Sverige

Växjötjejen Sara Skyttedal var en av fem från Götalandsrefionen som gick vidare i första omgången av Nya fröken Sverige.
Nyheter • Publicerad 20 mars 2006

30-talet kandidater från hela Götaland samlades i går söndag på HIsingen i Göteborg och testades i allmänkunskap, kreativförmåga, improvisation, scenframställning och beteende vid pressade situationer.

De fem som gick vidare från varje region kommer nu via internetomröstning bli tre och sedan sammanföras med segrarna i Svealand och Norrland till camp Sverige som avgörs under en vecka innan en slutlig omröstning kommer genomföras.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.