Annons

AIK:are skyller narkotikarus på djurgårdare

Brott • Publicerad 5 september 2019
Eskilstuna tingsrätt tror inte på en kokainpåverkad AIK-supporter som säger sig ha drogats av en djurgårdare. Arkivbild.
Eskilstuna tingsrätt tror inte på en kokainpåverkad AIK-supporter som säger sig ha drogats av en djurgårdare. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Utsattes en AIK-supporter för en knarkfälla gillrad av en djurgårdare?

Den teorin lanserade i alla fall en man i 20-årsåldern som togs när han urinerade mot en husfasad i Eskilstuna i fjol. Han omhändertogs av polisen och provtagning visade att han var påverkad av kokain.

Annons

Mannen, som håller på AIK, förnekade att han använt droger. Han tror i stället att en "konstig person" som han träffade på en krog låg bakom att han hade kokain i kroppen. Och den personen ska ha hållit på Djurgården, skriver .

Eskilstuna tingsrätt ger inte mycket för den förklaringen. Mannen döms till 30 dagsböter för ringa narkotikabrott och förargelseväckande beteende.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons