Annons

Dan Aykroyd tillbaka i nya "Ghostbusters"

Film • Publicerad 14 september 2019
Dan Aykroyd kommer medverka i nya "Ghostbusters". Arkivbild.
Dan Aykroyd kommer medverka i nya "Ghostbusters". Arkivbild.Foto: Sarah Hummert/AP/TT

Skådespelaren Dan Aykroyd bekräftar att han skrivit på för den nya "Ghostbusters"-filmen, skriver . Den kommer att vara en fortsättning på de två "Ghostbusters"-filmerna från 1980-talet och göras av Jason Reitman, son till Ivan Reitman som regisserade originalen. Även Sigourney Weaver kommer reprisera sin roll som Dana Barrett. Bill Murray ska ha fått läsa manus, men har ännu inte skrivit på någonting, uppger regissören.

– Det kommer att vara alla, eller åtminstone de flesta, originalskådespelarna och sedan några unga stjärnor. Det blir fantastiskt, säger Dan Aykroyd i en .

Annons

Filmen uppges inte ha något att göra med Paul Feigs "Ghostbusters"-film från 2016 med bland andra Melissa McCarthy och Kristen Wiig i huvudrollerna. Filmen möttes av massivt motstånd i vissa hörn av internet då det var kvinnor som spelade huvudrollerna. Skådespelaren Leslie Jones från 2016 års film har kallat de nya "Ghostbusters"-planerna "förolämpande".

Nya "Ghostbusters" väntas gå upp på bio 2020.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons