Annons

De tävlar i "Hela Sverige bakar"

Tv • Publicerad 4 september 2019
Alla deltagare i åttonde säsongen av "Hela Sverige bakar".
Alla deltagare i åttonde säsongen av "Hela Sverige bakar".Foto: Eric Josjö/TV4

En färgstark 50-talsfantast, en 66-årig före detta tävlingsgymnast och en hotellägare som drömmer om ett eget bageri. Som vanligt är det deltagare från vitt skilda bakgrunder som tävlar i TV4:s "Hela Sverige bakar".

"Det är ett riktigt vasst gäng som möts i den nya säsongen. Tävlingsinstinkten visade sig redan från start och Johan och jag var mest som störningsmoment i tältet. I år utsätter vi dessutom hemmabagarna för flera oväntade överraskningar och twister som ställer till det. Vi hade också en hel del väderdramatik med vindar som förflyttade skåp och värme som påverkade bakningen", säger programledaren Tina Nordström enligt ett pressmeddelande.

Annons

De som tävlar är Alexander Söderqvist, 37, Dennis Kihlgren, 33, Jannie Skarstedt, 30, Emma Svanström, 33, Jessica Amneteg, 40, Linda Hansson, 35, Mats Rajala, 37, Mattias Celinder, 47, Ann Wiljelöf, 28, Kerstin Stjernqvist, 28, Svetlana Soboleva, 27, Thomas Björk, 66.

Den åttonde säsongen av programmet drar i gång 25 september.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons