Annons

Eddie Murphy jobbar på Hollywoodsnut-film

Film • Publicerad 3 oktober 2019
Eddie Murphy uppger att han jobbar på en ny "Snuten i Hollywood"-film. Arkivbild.
Eddie Murphy uppger att han jobbar på en ny "Snuten i Hollywood"-film. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT

Komikern Eddie Murphy spelade polisen Axel Foley i tre filmer under 1980- och 90-talet. Tidigare har den amerikanske stjärnan sagt blankt nej till fler filmer i serien, men nu verkar en fjärde "Snuten i Hollywood" vara på gång. I en intervju med uppger Murphy att en uppföljare är hans nästa projekt.

– Det är vad vi som är på gång efter "En prins i New York 2". Vi ska göra "Snuten i Hollywood" och sedan ska jag tillbaka till scenen och göra stand-up, säger han.

Annons

En uppföljare till "En prins i New York" är färdigskriven, med inspelningsstart senare i år. Flera av de gamla skådespelarna återvänder till sina roller från den första filmen som kom ut 1988.

Den numera 58-årige Eddie Murphy var bara 23 år när han tog på sig polisbrickan på vita duken för första gången. "Snuten i Hollywood" blev en sådan succé att den fick en uppföljare 1987 och en tredje 1994. Murphys rollfigur är en framfusig och snabbpratande polis från Detroit som åker till det välbärgade området Beverly Hills för att lösa brott.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons