Annons

Kvinna låg länge död – man mordmisstänkt

Brott • Publicerad 14 augusti 2019
En kvinna som länge legat död har hittats i en lägenhet i Västra Frölunda. En man har gripits, misstänkt för mord. Arkivbild.
En kvinna som länge legat död har hittats i en lägenhet i Västra Frölunda. En man har gripits, misstänkt för mord. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man har anhållits i Göteborg, misstänkt för att ha mördat en kvinna som legat död en längre tid i en lägenhet i Västra Frölunda.

– Den anhållne mannen har förhörts under onsdagen och är på sannolika skäl misstänkt för mord, säger kammaråklagare Thomas Willén till Göteborgs-Posten.

Annons

Den misstänkte, som greps i lägenheten, nekar till brott. Det är inte ännu klarlagt hur kvinnan avlidit, och åklagaren uppger för GP att det inte finns "några uppenbara tecken" som visar vad som hänt i lägenheten.

Kroppen ska obduceras, men polisens presstalesperson Ulla Brehm har inga närmare detaljer om brottet eller de inblandades ålder.

– Det utreds av polisens enhet för brott i nära relationer, så därför kan jag inte berätta mer, säger hon till TT.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons