Malmö FF:s damlag värvar meriterad trio

Fotboll • Publicerad 4 mars 2020
Elin Björklund (till höger) byter damallsvenskan mot division 4 för att representera Malmö FF framöver.
Elin Björklund (till höger) byter damallsvenskan mot division 4 för att representera Malmö FF framöver.Foto: Johan Nilsson/TT

Malmö FF storsatsar inför sin nystart i damernas division 4. Med en månad kvar till seriepremiär ansluter tre nya spelare, som alla har erfarenhet av att ha spelat i damallsvenskan.

Saga Fredriksson, 25, har representerat Limhamn/Bunkeflo, Rebecka Holm, 22, har spelat för Kristianstad i samma liga, och Elin Björklund, 25, har erfarenhet av spel i både damallsvenskan och Champions League med dåvarande LDB Malmö. Närmast kommer hon från Limhamn/Brunkeflo.

– Jag har alltid följt MFF och när jag fick möjligheten att vara med och försöka ta tillbaka klubben till toppen inom damfotboll så ville jag vara med. Det blir en spännande resa, säger Björklund till klubbens hemsida.

MFF gör sin första säsong i den lägsta serien sedan medlemmarna röstade igenom att föreningen skulle starta ett damlag förra året.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.