Annons

Nu finns trailern till "Fartblinda" ute

Tv • Publicerad 1 augusti 2019
Matias Varela och Julia Ragnarsson spelar huvudrollerna i nya tv-serien "Fartblinda" som bygger på journalisten Carolina Neuraths bok. Pressbild.
Matias Varela och Julia Ragnarsson spelar huvudrollerna i nya tv-serien "Fartblinda" som bygger på journalisten Carolina Neuraths bok. Pressbild.Foto: C More/TV4

Den första trailern till tv-serien "Fartblinda", som bygger på Carolina Neuraths bok med samma titel, har släppts på nätet.

I den minutlånga trailern får man se Julia Ragnarsson i huvudrollen som ekonomijournalisten Bea Farkas och Matias Varela (snart även aktuell i filmatiseringen av "438 dagar") som finanshajen Peder Rooth. De inleder en förbjuden romans samtidigt som Farkas börjar nysta i ST-bankens affärer, där Rooth är vd.

Annons

I rollistan syns även Claes Månsson, Julia Dufvenius, Kajsa Ernst och Edvin Endre. Huvudregissör för serien är Jens Jonsson och för manus står Jesper Harrie, Maria Karlsson och Jonas Bonnier.

Tv-serien består av åtta avsnitt och börjar visas på C More den 19 augusti och därefter på TV4 den 2 september.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons