Annons

Peter LeMarc strömmar singel

Musik • Publicerad 10 december 2017
Peter LeMarc. Arkivbild.
Peter LeMarc. Arkivbild.Foto: Anders Wiklund/TT

"Kosters klippor". Så heter Peter LeMarcs singel från 2009 som nu för första gången har gjorts tillgänglig på de stora strömningstjänsterna. Peter LeMarc delger själv nyheten på Facebook och Twitter.

LeMarc skrev ursprungligen låten till Totta Näslund, som gjorde den som duett med Josefin Nilsson. 2009 släpptes singeln i en begränsad upplaga på 1 000 exemplar.

I slutet av förra året släppte Peter LeMarc "Den tunna tråden", som han själv sagt är hans sista. Senast han spelade live var 2014 och i våras meddelade han att han tar en paus på obestämd tid och att det med största sannolikhet inte blir några fler album. Orsaken, uppgav han då, är att han anser att den tid han lägger ned i studion försvinner när hans musik spelas på strömningstjänsterna.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons