Annons

Postnord missade brevlåda i fem veckor

Post • Publicerad 8 augusti 2019
Tömning av brevlådan? Nej, i Forserum blev det ingen på fem veckor. Brevlådan missades när Postnord lagt om sina rutter. Arkivbild.
Tömning av brevlådan? Nej, i Forserum blev det ingen på fem veckor. Brevlådan missades när Postnord lagt om sina rutter. Arkivbild.Foto: Emil Langvad/TT

Invånarna i Forserum, utanför Jönköping, undrade varför brev de skickat inte verkade komma fram. Nu finns svaret. Postnord hade inte tömt brevlådan vid Forserums station på fem veckor.

Bakgrunden är att företaget, i hela landet, gjort nya rutter för tömningen av brevlådor.

Annons

– Men det blev en miss på just denna lådan. Så vi har inte sett den, säger Lars-Åke Fransson, tillförordnad regionchef på Postnord, till .

Misstaget upptäcktes sedan boende i Forserum börjat diskutera sina brevproblem på Facebook. Omkring 200 försändelser låg i den otömda lådan.

Bland de drabbade finns en man som försökt skicka ett ägarbevis om sin nya bil, och en kvinna som postat en handling i samband med att hon fått ett nytt jobb.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons