Annons

Sjukdom stoppar Queen-film

Film • Publicerad 2 december 2017
Bryan Singer. Arkivbild.
Bryan Singer. Arkivbild.Foto: Matt Sayles/AP/TT

Inspelningarna av Queen-filmen "Bohemian rhapsody", som handlar om det legendariska bandet, har avbrutits på grund av ett sjukdomsfall som påverkar regissören Bryan Singer, skriver Rolling Stone.

"Produktionen har tillfälligt stoppats på grund av en personlig hälsofråga rörande Bryan Singer och hans familj", skriver filmjätten Twentieth Century Fox i ett uttalande.

Annons

Det är inte känt när inspelningarna kan återupptas, men premiärdatumet i december nästa år har inte officiellt flyttats fram.

Singers frånvaro är bara ett av flera problem filmen brottats med under den åtta år långa produktionsförberedelsen. Manus har fått skrivas om ett flertal gånger, skådespelare och regissörer har bytts ut och "Borat"-stjärnan Sacha Baron Cohen som skulle ha spelat Freddie Mercury har hoppat av och kritiserat projektet.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons