Annons

Slash: Guns N' Roses släpper album

Musik • Publicerad 13 september 2019
Slash. Arkivbild.
Slash. Arkivbild.Foto: Paul A. Hebert/AP/TT

Guns N' Roses har ett nytt fullängdsalbum på gång. Åtminstone om man får tro bandets legendariske gitarrist Slash, som i en intervju i amerikanska radiokanalen SiriusXM säger att det finns många olika sätt att släppa musik numera men att Guns N' Roses har just en skiva i sikte:

"Man kan göra på en miljon olika sätt när man ska släppa något. Men till syvende och sist är det en fullängdare vi kommer att ge ut", säger han i .

Annons

Några detaljer kring släppet är däremot inte kända.

Guns N' Roses splittrades på 90-talet och länge var frontfiguren Axl Rose den enda originalmedlem som fortfarande var med i bandet. När han 2008 släppte albumet "Chinese democracy" hade det varit i princip tyst om bandet i mer än tio år. 2016 återvände Slash och originalbasisten Duff McKagan till bandet som i dag förutom originaltrion består av Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer och Melissa Reese.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons