Annons

Stort intresse för mansfri festival

Musik • Publicerad 2 december 2017
"Vad tror ni om att vi styr upp en asfet festival dit bara icke män är välkomna som vi kör tills ALLA män har lärt sig hur en beter sig." Så skrev Emma Knyckare skämtsamt på Facebook i somras. Nu är de första biljetterna släppta – och slutsålda. Arkivbild.
"Vad tror ni om att vi styr upp en asfet festival dit bara icke män är välkomna som vi kör tills ALLA män har lärt sig hur en beter sig." Så skrev Emma Knyckare skämtsamt på Facebook i somras. Nu är de första biljetterna släppta – och slutsålda. Arkivbild.Foto: Pressbild

Elva minuter tog det. Sedan var de första biljetterna till den mansfria festivalen Statement slut, skriver Gaffa.

"Vi är överväldigade och taggade på att snart släppa fler biljetter till er i januari", skriver arrangörerna på Facebook.

Annons

Festivalen kommer att hållas på Bananpiren i Göteborg och initiativtagaren är komikern Emma Knyckare. Statement beskrivs som en festival utan cis-män som välkomnar kvinnor, transpersoner och icke-binära.

Festivalen äger rum 31 augusti–1 september 2018.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons