Nyheter

Bobbie Eakes: Here and now

Nyheter • Publicerad 5 juni 1999

Kanske en skiva att ge farmor i julklapp? Nja kanske inte, även om hon idogt följer såpoperan Glamour på tv. Det är nämligen Bobbie Eakes som spelar Macy. Själv har jag bara sett 10 000 avsnitt av serien så jag vet inte riktigt på vilken postion hon spelar i laget. Men en sak vet jag, hon är söt. Det brukar filmstjärnor som får chansen till en popkarriär vara. Bobbie Eakes sjunger också bra, riktigt bra faktiskt. Musiken är av det slaget som brukar betecknas countrypop.

Nashville är platsen och som producent har Eakes välrenomerade Don Cook, som bland annat hjälpt storheter som Brooks & Dunn och The Mavericks. Frågan är om detta hjälper för att få upp Bobbie Eakes på listorna - ens i USA. Alla tolv låtarna är av det där mjuka, välpolerade och ganska anonyma slaget. Stilrent som en öken men ibland vill man se en kaktus också.

Kristian Ferm
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.