Annons
Nyheter

Christina Aguilera: Christina Aguilera

Nyheter • Publicerad 9 oktober 1999

Skivbolagen kan konsten att smida medan järnet är varmt och efter att Britney Spears suckat sig igenom världsplågan Baby one more time plockade man snabbt in hennes bästis Christine Aguilera. Att det skulle bli succé var det ju inget snack om. Såklart hamnade även hon i toppen på amerikanska singellistan, hon med Geenie in a bottle, som inleder det självbetitlade debutalbumet. En söt poplåt, precis som resten av plattan. Gulligt, flickigt och på toppen lite soul. Men ack så trist.

Trots att svenska låtskrivarna Paul Rein och Johan Åberg hjälpt till med ett spår, rätt tuffa upptempolåten Come on over (all i want is you) förblir Christina Aguileras debut bara en förvisso kompetent men riktigt tråkig historia. Tur är väl då att Aguilera bara är 18 år och har gott om tid att växa i både sina låtar och sin uppenbarligen påtvingat fuktiga blick.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons