Annons
Nyheter

Leona Lewis: Christmas, with love

Sången är på många vis helt klanderfri och kanske blir just det problemet. Känslan är högst central i julmusik och hamnar i skuggan av rena toner och sökande efter perfektion.
Nyheter • Publicerad 11 december 2013
Foto: 

För att en julskiva ska bli riktigt lyckad så måste den antingen ligga väldigt nära klassikernas klassiker. Där bjällerklang och heliga jultraditioner andas genom hela skivan. Eller måste den landa väldigt långt ifrån just detta. Leona Lewis faller dock precis mitt i mellan. Sången är på många vis helt klanderfri och kanske blir just det problemet. Känslan är högst central i julmusik och hamnar i skuggan av rena toner och sökande efter perfektion. Your Hallelujah är egentligen det enda spåret som inte är för pretentiöst men konkurrerar inte ut Michael Bublé eller Rod Stewarts julplattor.

Louice Petersson

Leona Lewis

Christmas, with love

(SYCO)

Betyg: 2/5

Lyssna hellre på: A christmas duel, Cyndi Lauper & The Hives.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons