Annons
Nyheter

Martina McBride:Emotion

Nyheter • Publicerad 16 oktober 1999

33-åriga Martina McBride är relativt okänd på våra breddgrader. Hon startade tidigt som renodlad countrysångerska i Kansas. Sin första skiva gav hon ut 1992 och därefter har det följt fyra till och här den femte. Stilen har med åren blivit popigare och mer kommersiell. Tillsammans med countryakter som Dixie Chicks, Shania Twain, Faith Hill med flera har hon valt den breda filen, vilket inte alltid ses med så blida ögon i Nashville. Men försäljningssiffrorna talar sitt tydliga språk: Människor tycker om det.

Emotion bjuder på en massa gladcountry och gillar ni ovan nämnda artister, så är Martina McBride rätt val. Hiten hittar vi i klämmiga I love you. Lite mindre klämmigt är det när McBride tar sig an Patty Griffins Goodbye. Men inte desto sämre.

Kristian Ferm
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons