Annons
Nyheter

Patrik Isaksson:När verkligheten tränger sig på

Nyheter • Publicerad 17 april 1999

Det här är en stark debut av stockholmaren Patrik Isaksson. Bra melodier, oväntade refränger och lagom poppigt. Patrik Isaksson skriver både text och musik själv. Albumet är producerat av Anders Glenmark. Men låt er inte skrämmas (alternativt förtjusas, vad vet jag?) av åsynen av hans namn, det här är inte en traditionell Glenmarkprodukt. Nästan, men inte riktigt.

Förmodligen har ni redan hört debutsingeln Du får göra som du vill, som har spelats en hel del på de flesta radiostationerna runt om i landet. En lugn och vacker låt som fastnar. Men tyvärr är inte resten av skivan av samma slag. Visst, på slutet finns det ett par låtar som ljuder vackra strofer av stråkar och vemod. Lugna och samtidigt starka sånger. Jag kan inte sluta gilla dom. Men det är för lite Mauro Scocco och alldeles för mycket Glenmark. Men helt okej pop för att vara bred och kommersiell.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons