Annons
Nyheter

REMEDEEH: Year one

Nyheter • Publicerad 17 april 2000

Efter singlen The remedy, som blev en hit, växte förväntningarna för det kommande albumet. Nu har albumet kommit och förväntningarna har totalt raserats. Skivan Year one är något av en flopp. Kantigt och själlöst låter det. Fast med ett undantag. Anna sjunger och rappar ganska bra faktiskt. Men knappast så bra som hon kunde gjort, i alla fall om man ska jämföra med The remedy.

Vissa spår, fyra stycken till antalet, låter riktigt okej. Kanske är det för att Sundsvalls-producenterna Colleone och Webb har hjälp till att skruva till två spår. Colleone och Webbs spår skiljer sig från mängden, liksom Papa Dees toast i låten It?s like that, och Adls friska inhopp i Hey ladies (Friday night story). De tillsammans med The remedy är fullt tillräkligt.

Jättekul för Remedeeh att hon äntligen har fått släppa en skiva, men så värst kul är den inte. Mer nyanser istället för den gråa och trista låta-lika-dant-stilen vore roligare.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons